Gıda, beslenme ve gastronomide yeni trendler : alternatif besinler / ed. : Gülşah Çalışkan Koç ve Yasemin Çelebi.
Material type:
- 9786256448940
- TX 353 .G533 2024
Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Mudanya Üniversitesi Kütüphanesi | TX 353 .G533 2024 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 003298 |
Browsing Mudanya Üniversitesi Kütüphanesi shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
TS 195.4 .O33 2023 Nöropazarlama ve ambalaj tasarımı / | TS 195.4 .T447 2012 The package design book 2 / | TS 205 .C36 2011 Tasarımcılar İçin metal şekillendirme yöntemleri metal ürün tasarım ilkeleri / | TX 353 .G533 2024 Gıda, beslenme ve gastronomide yeni trendler : alternatif besinler / | TX 361 .E77 2022 Sağlığın korunmasında fiziksel aktivite ve spor beslenmesi / | TX 361 .F5619 2021 Spor beslenmesi pratik uygulamalar / | TX 364 .B475 2022 Beslenme eğitimi / |
Dizin vardır.
Kaynakça vardır.